Hvem er hun mon?

Ja det er et godt spørgsmål. Hun er anderledes, siger ting man nok ikke lige forventer, går ikke klædt som en på 50+ og så har hun en hel del kropsudsmykning. 13716006_10210021580885996_6633261092148799550_n
Det ses ikke på billeder, men det er rigtig nok og så er der også lige det med størrelsen – kan det nu osse passe? Ja, jeg er nok 35 kg for stor, men det er kun mit eget problem, hvis det er nogens. I den by jeg bor i, er jeg meget alene, og det er ok for jeg passer bare ikke ind i folks liv – måske. Altså vi hilser på hinanden og nogen hilser bestemt ikke, men min nabo til den ene side snakker jeg med. Hun er skøn og bager kage eller brød som hun engang imellem kommer ind med. Hun har et stort hjerte.
Men ensomheden har jeg altid haft, og jeg har aldrig svømmet i venner, så derfor har det været super let for mig at lukke “den anden verden” ind. Der passer jeg ind, og der har jeg det godt og er hjemme. Jeg tror at jeg skræmmer folk, enten fordi de tror at jeg afslører deres hemmeligheder – det gør jeg ikke, jeg har faktisk en meget høj moral, eller bare fordi min fremtoning er anderledes. Jeg kan næsten høre min sjælesøster lige nu “de ved ikke hvad de går glip af” og “op med hovedet søs, du har mig” (Love you søs)
Når jeg er glad så er du ikke i tvivl, jeg griner og larmer. Når jeg er ked af det, så er du heller ikke i tvivl, så gør jeg det jeg skal helt uden en lyd. Mine børn bryder sig ikke om når jeg er stille, vores hus skal helst genlyde af “mor” Jeg tænker lidt at det guider dem rundt i hvor jeg er, når de skal lave tossestreger eller hvis de lige skal vide hvilket humør jeg er i.

Hvis jeg sidder og arbejder på computeren, så er jeg også stille og går helt ind i mig selv, alt bliver lukket ude. En skøn egenskab at have, og jeg gør det mange steder. Så hører jeg intet larm fra ungerne eller manden der står og hamre og banker på endnu en dingenot han har opfundet. Misforstå mig nu ikke, min mand er super dejlig og jeg er dælme vild med ham, og han er sindssyg god til at underholde sig selv og lade mig få plads til alt det jeg laver. Han bakker mig faktisk altid op i mine påfund, de gange han har afvist noget jeg har ville, kan på små 8 år, tælles på 1 hånd.
Selv mit åndeteam lader sig ikke påvirke af den larm der kan være i vores hus. De har vist mig vejen til at få det til at fungere.

Mine 3 børn er mit guld, jeg vil gøre hvad som helst for dem. De er alle 3 spirituelle, de kan alle 3 læse dig via dit åndeteam, den ene ser aura og læser den samt hjælper afdøde videre til den anden side. Den anden ser dine guider og engle og deres farver og kommer med beskeder fra dem, den 3 fortæller dig om fremtiden – bare ikke hendes egen, den går hun vild i.

Du er velkommen til at stille spørgsmål til vores liv eller evner, jeg skal nok svare. Dog svare jeg ikke hvis du spørger om ting til dig selv.

Knus

2 kommentarer

  • TV-SERIE MAGASINET

    Det lyder virkelig spændende det her, glæder mit til at høre mere! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!