Zeb. Part 11

Acusti…..

Jeg blev scannet, og knuden er vokset. Fra 7 x 8 mm til 19 x 13 mm, jeg syntes at det er meget og scanningsbillederne er da også sendt til Rigshospitalet, så de kan vurdere om jeg skal opereres eller vente. Jeg bider normalt ikke negle, men den sidste uge er alle negle røget og huden omkring enkelte fingre, er helt ødelagt. Behøver jeg at skrive at jeg er hunde angst pt

Det føles nærmest som om at jeg har kunne mærke at den voksede, og stadig vokser, og der er en speciel følelse inden i hovedet, det kan ikke forklares. Hovedpine er blevet en daglig ting, sammen med tunnelsyn og morfar ture på sofaen.

Jeg har fået de der høreapparater, men den rest hørelse der er på venstre øre, er for lav til at jeg kan bruge de apparater, og så har jeg heller ikke lige råd til at købe en Iphone, som de jo arbejder sammen med. P*s også, øv altså. Så jeg bruger dem stort set ikke og jeg ærger mig over at de ikke vil give mig dem der passer sammen med Android tlf.  Nå, men i det mindste har jeg da stadig noget hørelse tilbage på højre øre, endnu.
Der sker mange ting i forbindelse med den knude, hukommelsen glipper mere og mere, og i samtaler, står jeg pludselig og går i stå, fordi et ord ikke kan komme frem 😮 Ufedt altså..

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zeb. Part 11