Veganer

Zebs stemme

Zeb er dybt frustreret for tiden, for hans stemme er jo stadig ret lys, og han vil bare ikke tale når andre kan hører ham. Det tricker angsten i ham og gør livet en smule sværere. Hvad gør jeg lige for at fixe dette problem??

Jeg er på bar bund desværre.

I skolen skal de lave et teater stykke som de skal vise resten af skolen samt forældre/søskende, og Zeb er angst – hundeangst. Allerhelst vil han bare gerne arbejde “behinde the scene” eller være et træ, eller et gulvtæppe. Men den går bare ikke, jeg er med på at han ikke kan gemme sig for altid, men lige netop det med at skulle stå på en scene, og ovenikøbet have replikker – når man har angst og samtidig gerne vil gemme sin stemme langt væk, det er bare ikke særlig fedt.  Hans lærer er ellers god til at forstå og hjælpe Zeb, men jeg tror også at man er nød til at lade Zeb komme lidt ud af hans komfort zone, bare en gang imellem. Men ikke desto mindre er mit moderhjerte stort og fuld af omsorg for denne skønne unge, og jeg vil enormt gerne finde på en løsning.

 

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganer