Zebs stemme

Retsmøde nr. 2

5 dec 2018, der blev retsmøde nummer 2 afholdt. Denne gang kom Zebs far, sammen med hans mors kæreste. Jeg havde min mand med, og de to blev siddende ude i vente området, da retsmødet var lukket.
Zebs far mener at han skal bibeholde den halve forældremyndighed, “da der jo er en som skal holde styr på moderen” Han er overbevist om at jeg har fundet på at Zeb skal være transkønnet. Holy moly, hvor absolut uvidende kan man være? Jeg er virkelig nød til at trække på smilebåndet her, men sådan er nu det.

Vi – min advokat og jeg – fik rettet nogle misforståelser og vi gik i gang. Vi undrede os stadig over at faderen havde fravalgt en advokat. Jeg mener, han fik en liste hvor han kunne vælge blandt 10-15 beskikkede advokater, hvorfor så fravælge? Nå, det er ikke mit problem, men hold op hvor er jeg glad for min advokat, hun er dygtig.
Faderen snakkede om noget han engang forsøgte på, som jeg for mange år siden havde talt om og som han gerne ville have slettet. Åhh jøsses, vi snakker 6 år bagud. Det er ikke relevant i dette som udelukkende handler om Zeb og kun Zeb.

Zeb var ikke med denne gang, men han skal ind til en samtale d.19-12 og snakke med en børnesagkyndig og dommeren.  Dommeren lovede at der ville falde dom kort efter jul, det håber vi på for det her trækker tænder ud på Zeb. Han tager det tungt og kan ikke forstå at far ikke bare kan acceptere ham som han er og anerkende ham.

 

Desværre er vores gamle Simba mis gået over regnbuen, og vi har derfor fundet smukke Alba på Hittekilling.dk

Alba er balsam for Zeb, hun giver ham ro og glæde.

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zebs stemme