(stophormon) Forklaring.

Zeb. Part 9.

Det var hyggeligt at være tilbage i KBH, vi var allesammen afsted, storesøster Chirley på 18, storebror Mikkel på 16, Zeb på snart 14 og mor her.
Det var endnu ikke tid til stophormonet, men vi fik talt om det og jeg kender nu alle mulige og umulige former for bivirkninger. Psykologen ville bringe Zebs tilfælde op på mødet (som var næste dag) og hvis ikke Zeb blev accepteret ville de ringe til mig – de har endnu ikke ringet 🙂 Og lige nu skriver vi April, d.22. Så der kommer nok noget i E-Boks fra Vækst og Reproduktion. WUUUHUUUUUU

Efter besøget på SK*, tog vi ud til Alexander & Lasse. Alexander har tidligere været feriebarn hos os, jeg mener at han var 14 år første gang han kom hos os. Nu var det så vores tur til at besøge ham og møde hans kæreste Lasse. Lasse var præcis ligeså dejlig og sød, som Alexander havde pralet med. Og enorm kærlig. De har en lille sted på landet og deres kærlighed er meget større end dem selv, så der er FULD af alle mulige dyr, hver art har deres egen plads og system. Det er helt vildt så godt de har lavet det, man kan nærmest kalde det for et lille MiniZoo. Vi elskede at være der og siger tak for overnatning – vi vender stærkt retur.

 

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(stophormon) Forklaring.