Zeb. Part 10

V&R + SK

Nå ja det har været 2 lange dage, men meget bedre end når vi tog tur/retur samme dag. Vi kørte da Zeb fik fri fra skole og sov hos min skønne tilløber unge Alexander fra d.14 til d.15.
Vi mødte friske og oplagte på V&R (Vækst og Reproduktion) hvor Zeb denne gang blev målt og vejet, snakkede med Lise (hans læge der) fik taget blodprøver og sin sprøjte. Alt så fint ud, og det er jo herligt. Vi blev dog mindet om at holde øje med vægten, for man tager altså på uanset hvilket hormon man får, men det må ikke blive for meget, for så får man ikke krydshormon. Man kan tage mere på af krydshormon end af stophormon, sagde hun.
På SK (Sexologisk Klinik) fortalte Helene at grunden til at man kan blive afvist, er at når man bliver 18 og gerne vil have en top operation, siger kirurgen nej, hvis han/hun vurdere at man er for tyk. Så hellere holde kraftigt øje med vægten og tage tingene i opløbet allerede nu.

Zebs næste tider ligger heldigvis tidligt på dagen, så vi kan komme hjem i ordentlig tid. Wuuuhuuu 😀

Zeb er ved godt mod, og jeg er i tænkeboks, vi er jo veganere, så det er olie og fedt vi skal kigge på, åh jøsses, min mayonnaise og dressing. Indtil videre må Zeb tage mig under armen, og så må vi gå en time i rask tempo, jeg ville også have godt af at tabe mig, bare sådan ca 30-40 kilo 😉

 

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zeb. Part 10