Zeb. Fødselsdag

Zeb. Part 10

3 gange har Zeb nu været på Vækst & Reproduktion, næste gang er vi så heldige at vores egen læge får lov til at give indsprøjtningen og tage blodprøverne. Det bliver dejligt ikke at skulle helt til KBH 🙂
Zeb er blevet single, han følte at de havde mistet hinanden hen ad vejen, det er også hårdt at have et langdistanceforhold. Han har absolut ingen planer om en ny kæreste foreløbigt og det er jeg rigtig glad for.

Selvom at Zeb har fravalgt at snakke med sin far for tiden, savner han ham helt enormt, og i perioder er han ekstra følsom. Så jeg spørger om ikke han skal skrive til far, bare et lille Hej, så han kan se at far stadig er der, men nej. Jeg var ikke klar over hvor meget såret Zeb rent faktisk er, men jeg tror det er ved at gå op for mig og hvor er det synd at voksne mennesker kan få sig selv til at sårer børn SÅ meget, blot fordi de ikke fik deres vilje.
Zebs storebror er flyttet hjem til sin far i Hedensted, så her er bare blevet stille, og jeg har fået mig et soveværelse. Samtidig har vi valgt at bruge sommerferien på noget som giver mening og viser kærlighed, så vi er i denne sommer plejefamilie for 5 små killinger som hører til hos http://www.nordjyllandshittekilling.dk/ Den vi fik først, hedder SnapChat, det gør han fordi nogle meget unge piger ville give ham væk via SnapChat, og hvis ingen ville have ham, ville de dumpe ham på landet. Så NH tog ham ind, han var ca 8 uger der.

Dagen efter overtog vi 4 moderløse mindre piger, hvor deres mor blev kørt over. de var lidt yngre end SnapChat da de kom. Og Alba kan bare slet ikke lide dem, hun hvæser, sprutter og angriber uden hæmninger, så vores lejlighed er nu delt op i 2 :/
Det er bestemt ikke ligeså hyggeligt som vi forestillede os det ville være.
Samtidig søgte vi præsten om at Zeb må hedde Zeb og håber på at det bliver godkendt inden skolestart

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zeb. Fødselsdag