V&R + SK

Acusticus-etellerandet..

Jeg fik aldrig skrevet hvad jeg fejler, der er bare sket så meget.

Men jeg har den der knude, Acusticusneurinom, på balancenerven, PT er den “kun” 7×8 mm. Jeg håber at den ikke vokser, for så slipper jeg for operation. Der er nogle grimme historier om  følge skader. De operere kun hvis knuden vokser, det må sige lidt om hvor dumt den tingest sidder. Og hvis den vokser, kan den kun komme én vej, ind i hjernen. Hvor ufedt er det lige. Så jeg passer mit sejleri/svimmelhed, glemmmer alt omkring mig og den Tinnitus er bare blevet høj nu, og der er kommet lydoverfølsomhed til. Præ´teen piger der skriger får mig grædende i knæ, det gør så ondt at du ikke drømmer om det. Så selv det at handle, kan være et mareridt. Hovedpine er blevet en hverdagsting, men en af de ufede.

Jeg skal MR Scannes igen her d.10-2-2020 så de kan se om den er vokset.

Da Tinnitussen startede, tænkte jeg at det var min spirituelle udvikling, for alle snakket om at det kunne ske og at den ville forsvide igen. Så jeg gik ikke til lægen, men vænnede mig til de lave lyde, som årene gik blev det højere og højere og det er ikke til at holde ud, man får pokkers ondt i hovedet. Men hvorom alting er – jeg skulle være gået til læge da Tinnitussen startede, for der startede knuden med at vokse og udvikle sig. Når jeg stresser, så sejler jeg rundt som en gammel fuld sømand, og jeg kan godt forstå dem der hvisker om mig i krogene- jeg kan nogengange høre hvad de siger “Hun har vist fået nok alkohol allerede” “Stakkels hendes børn, jeg ser dem nogen gange gå og holde fast i hende, så hun ikke vælter” Og ja, de sørger for at jeg ikke falder og slår mig, og nej, jeg må skuffe jer – jeg drikker ikke alkohol. Jeg har nogle gode børn, som passer godt på deres mor og jeg er stolt af dem, men den snakken i krogene om hvordan og hvem jeg er, den er godt nok ved at få ram på mig. Jeg kunne godt tænke mig at folk ikke var så hurtige til at dømme.
Min hukommelse er påvirket og med nedafgående pil, og jeg er stort set blevet døv på det venstre øre. På mandag d.20-1-2020 får jeg mine længe ventede høreapparater og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig, jeg kan næsten ikke får armene ned igen. De er mega fancy, og kan spille naturlyde osv. så tinnitussen bliver lettere at holde ud. Jeg krydser alt hvad jeg kan.
Der er mellem 50-100 mennesker som får denne type knude hver år, det er ikke mange gudskelov. Hvis du vil læse lidt om den, lægger jeg et link

https://hoereforeningen.dk/viden-om/hoereproblemer/acusticusneurinom/

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

V&R + SK