Relevante links oa. i forbindelse med Transkønnethed

Sexologisk Klinik

Der kom et opkald i formiddags, fra et nummer jeg ikke kendte. Jeg er altid forsigtig med at besvare opkald som jeg ikke venter, da jeg også bruger min tlf til mit arbejde, og folk skal skrive før de ringer. Men jeg tog den alligevel, og godt at jeg gjorde det 😀
Normalt er der pænt mange mdr.s ventetid på at komme til, men de havde simpelthen et afbud, d. 12 (der kan jeg ikke, da jeg er på uddannelse der) og imorgen d. 7.3 kl 9.00 og kl 13.00 – vi tog den kl 13.00.
Så fik jeg travlt, ringede til skolen og Zeb fik fri imorgen, vasker tøj (vi har lige lagt syg i små 3 uger, så jeg har ikke rigtig lavet noget) skaffe en bil (jeg tager vores bil, men min mand skal på job, så et bil lån var nødvendigt – Tak bedste Anne og bessefar Ole)
Nu er jeg klar og så skrev jeg lige til Zeb som er i skole.

28829175_10215562328521224_1269318553_nSå må jeg heller få bagt, så vi har lidt lækkert til turen.

Hvor er jeg glad på min søns vegne, og hvor er jeg taknemmelig for at skolen siger: klart at han må få fri, vi hepper på jer. OG hvor er jeg taknemmelig for den hjælp vores ekstra bedster giver, vi elsker jer.
Det eneste der skræmmer mig en smule, er al den sne som der er. Pyha..

Ønsk os god tur.

Følg bloggen ved at trykke på “Følg” knappen og få info om nye indlæg 😀

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Relevante links oa. i forbindelse med Transkønnethed