Zeb. Part 8

STOPhormon

D. 8-5-19 blev dagen hvor Zeb fik sit største ønske opfyldt.
Vi tog hjemmefra kl. 06.00, så vi var i god tid, i forhold til trafikken.

(På vej til KBH og allerede træt)

Vi kom 1½ time før tid. Vi faldt til, Zeb blev målt stående og siddende og blev vejet. Så ventede vi lidt igen. Zeb blev kaldt ind til Lise, som er hende han fremover skal have kontakt med. Hun er sød, smilende og behagelig og spurgte Zeb om alle mulige ting, forklarede hvad Stophormon egentligt er beregner til og hvad det gør ved det hormon man er født med. Hun var god til at forklare og tegne, vi fik et meget godt billed af det og en bedre forståelse for det. Hun målte Zebs blodtryk og sikrede sig at han følte sig klar.

Zeb skulle derefter i en scanner – Dexter scanner som måler knogle mætheden og det skjulte fedt i kroppen. Det tog ca 7 minutter og den larmede. (Man må gerne beholde tshirt og undertøj på, sålænge der ikke er nogle former for metal i)

På vej fra scanneren drejede vi ind til Lise igen og hun kiggede på Zebs scanning. Knoglerne var præcis som de skulle være, og det var hun yderst tilfreds med. Vi fik besked på at gå nogle ture, mest fordi at Zeb ikke går til nogle fritidsaktiviteter og jeg kører/henter ham i/fra skole. Så det gør vi fra i dag af. Hun var glad for at hører at Zeb er veganer og får de tilskud han skal have, så han lever jo sundt nok.
Derefter ud og vente lidt mere, så blev der taget en blodprøve og Zeb var sej, han smilede hele vejen igennem det.

(Billedet er taget i venterummet)

Ud og få de næste 3 tider til hvornår Zeb igen skal have stophormon, og efter et stykke tid, må Zeb faktisk få hveranden indsprøjtning hos vores egen læge JUBIIII, så kan vi nøjedes med at køre til Aalborg.

Så ventede vi igen, der var bare meget venteri. Og så kom det øjeblik som Zeb bare har ventet længe på, hans allerførste indsprøjtning med stophormonet. Vi filmede det, så hvis du gerne vil se det, må du lægge en besked med mail oplysning, eller sende en mail på satinelyzet@gmail.com
Vi blev bedt om at sætte os lidt i venteværelset, for at tjekke om Zeb fik nogen reaktion på indsprøjtningen, hvilket der ikke var.
3½ time tog det fra vi kom til vi gik.
Denne gang kørte vi direkte hjem uden noget besøg hos nogen, og med trafik mylder, diverse trafik uheld osv (ikke os altså) var vi hjemme kl 19.10
Næste morgen – stadig ingen reaktion. Zeb er bare glad.

 

(stophormon) Forklaring.

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zeb. Part 8