Mit liv

1 besøg i 2019

Zeb er blevet indkaldt til Sexologisk Klinik d. 21.3, det er hans første besøg i år og det føles lidt skelsættende. Første besøg siden jeg vandt den fulde forældremyndighed. Og vi tænker meget over om hvad der skal ske til denne samtale, jeg er ikke i tvivl om hvad Zeb HÅBER at der kommer til at ske, men jeg tror ikke helt at han er der endnu.

Men vi får se hvad der sker, i al fald skal vi huske at spørge til navneskift, om det er en mulighed nu, eller om han skal vente længere endnu. Han har det træls med at hans dåbsnavn står alle offentlige steder og hvis der kommer en vikar som de ikke har haft før, skal han alle ydmygelserne igennem en gang til. Meget ville blive meget lettere for ham.

 

Det bliver nu lidt hyggeligt at kører til København igen, det er lang tid siden at vi har hilst på morfar. Denne gang er det en meget sen tid vi har, så vi påtænker at hilse på morfar inden vi kører helt til KBH. Og selvom det er en torsdag, så holder vi fri om fredagen, det gør vi fordi jeg ved at Zeb er helt udmattet dagen efter. Så vi benytter lejligheden til at besøge mit “lånebarn” Alexander og hans kæreste, og overnatte der. Vi har ikke set Alexander siden første besøg på Bispebjerg Hospital. Det er første gang vi skal møde kæresten Lasse, og jeg håber virkeligt ikke at vi skræmmer ham væk 🙂 Vi er jo lidt anderledes, og jeg kan godt virke skræmmende første gang folk møder mig.
Alexander & Lasse har MANGE dyr, og vi håber på en masse billeder – og at vi må lægge dem her på bloggen.

Hygge til alle jer derude, følg gerne Bloggen og læg gerne en kommentar 🙂

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv