Retsbesøg nummer 1.

Veganer

Så blev halvdelen af huset veganere, wooohooo hvor skønt.

Men hold op hvor er der mange som ikke helt forstår det. Hvorfor blev jeg veganer? Fordi det var tiden til det nu, for at støtte min søn, for at få det bedre. Grundene er mange, og de er ikke altid ens med hvad andre siger. Men Zeb og jeg sprang ud i det sammen og mine 2 andre børn satte hårdt hælene i, det skulle de i al fald ikke. Det er bare ok, I skal spise præcis det der er rigtigt for jer, og så kom de alligevel kort tid efter og fortalte at de overvejer at blive Vegetar 😀 Det er et skridt i den rigtige retning 😉

Hvad er mit ynglings mad?

Bestemt ikke den veganske “Fars” Den får jeg det ligefrem dårligt af, det er fuldkommen som at få stegt lever i munden yiiikesss (opkastsmily indsættes efter behag)

Jeg har fået det meget bedre i min krop og nyder min mad.

Jeg syntes selv at jeg er vildt god til at lave Vegansk Mayo- mums, den spiser vi til alt herhjemme 😉 Jeg lavede Snickerskage til Zebs klasse, de var alle vilde med den og mange har bedt om opskrift- YES! Jeg selv blev mega overrasket og det er ikke sidste gang jeg laver den.
Jeg bruger mange forskellige opskrifter og er vildt taknemmelig for alle jer der Blogger om Veganermad. TAK 😀

Link til: snickerskage

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retsbesøg nummer 1.