Rettens afgørelse.

Mit liv

Hvad kan jeg sige, dette med den retssag har virkelig trukket tænder ud, og jeg har glemt alt omkring mig selv for at støtte mit barn. Det har kostet mit ægteskab, måske fordi jeg ikke orkede at nurse det på samme tid som retssagen, min sygdom, min fyring og andre personlige slag. Men vi voksede også fra hinanden. Jeg elsker ham stadig, men vi kan bare ikke være par mere. Desværre.
Vi blev skilt og d.15 februar 19 flyttede mine drenge og jeg i en skøn lille 3 værelses lejlighed. Det er i samme kommune, så drengene bliver i deres skole. Til sommer flytter min store søn hjem til hans far (han og min datter har en anden far end Zeb) og tager 10 klasse der. Det bliver hårdt, men jeg er gammel nu, så måske har jeg godt af at der kommer lidt ro 🙂

Vi har nu boet her lidt over 1 uge og vi elsker alt ved det, det er jo et kæmpe plus, og så gør det bestemt ikke noget at jeg skal sove i stuen, eller at vi ingen opvaskemaskine har. Jeg har selv sat rullegardiner, knagerækker og lamper op, jeg føler mig helt uovervindelig haha. Vi hygger os her og der er meget latter, det er helt fantastisk.
2019 bliver meget mit år, det bliver fyldt med en masse positive mennesker , nye tiltag og et + mere på uddannelses kontoen. Jeg mangler bare lige at få et job hvor jeg ikke skal stresse rundt 🙂

(Hvis du har et til mig, må du hjertens gerne skrive til mig på satine.lyzet@gmail.com)

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rettens afgørelse.