Acusticus-etellerandet..

Zeb. Part 11

Zeb er indstillet til T, hvilket betyder at vi skal besøge KBH endnu mere i nærmeste fremtid. Psykologerne skal være sikre på at det er det rigtige for Zeb, og jeg sætter stor pris på at de er så grundige. Jeg vil hellere køre til KBH 10 gange for meget end 1 gang for lidt, hvis I forstår – hvis der er den mindste smule tvivl, skal det følges op på.

Zeb er gået igang med projekt “Tab 3 kilo” da dette er et krav fra Psykologen. Grunden er at uanset hvilket hormon man får, er man disponeret for en vægtøgning, og stophormonet har bragt lidt flere kilo, for at det ikke skal blive for meget inden T, skal Zeb bevise at han kan tabe disse 3 kilo. I følge dem, er T et ekstra trækplaster i forhold til uønskede kilo, så Zeb skal være i topform 😉
At få Stophormonet og samtalerne på SK i KBH giver en del fravær i skolen og det er lidt et problem, gudskelov at Zeb går på en skole, hvor lærerne er gode til at forstå. Vi har aftalt at de sender lektier de dage hvor vi er i KBH 🙂
Apropro skole, Zeb faldt til Idræt i onsdags, så uheldigt at han forstuvede venstre ankel OG venstre håndled – nååå lille fyr.

 

Alt i alt går det godt og han skal snart konfirmeres, og i den forbindelse savner han sin far. Men han kan ikke lide at skrive til ham, og er overbevist om at hans far ikke vil komme. Så knuser han Zeb, hvis han ikke kommer, og så tror jeg at Zeb lukker døren helt i, desværre.

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acusticus-etellerandet..