Retsmøde nr. 2

Udredning på Bispebjerg Hospital

Zeb er nu afsluttet på Bispebjerg Hospital børn og unge psykiatri.

Det er vi glade for, og han har fået et par diagnoser med på vejen. Uden at gå for meget i detaljer og fagsprog, kan jeg fortælle at Angst blev opdaget og omtalt rimelig tidlig i forløbet. Og til aller sidste samtale fortalte de at Zeb derudover også er Asperger  Autist i mildere grad, jeg har endnu ikke fået papirer derfra, og derfor ville jeg heller ikke omtale dette til for mange. Skolen ved det dog og min Advokat, samt den tætte familie.
Jeg ved godt at faderen fik et chok i retten, da min Advokat fik mig til at fortælle det, men måske var det meget godt at det kom ud alligevel.

Vi kan ikke komme videre i Zebs forløb, før der foreligger resultat fra retten. Enten kan Zeb for stophormon straks i det nye år, eller også skal han vente til han er 15 år og selv må træffe et valg der. 1½ år er ikke lang tid, men for Zeb er det ligesom 1000 år. Han hader absolut alt ved denne pigepubertet og det trækker tænder ud hver eneste måned, jeg ville ønske at jeg kunne gøre noget for at hjælpe ham, men vi må se tiden an.

 

Zeb er stadig der hvor han ikke ønsker at komme på weekend hos sin far, og han skal ikke tvinges.

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retsmøde nr. 2