Binders

Hjælp til Transkønnede kom og bliv oplyst

fatid-plakat-copy

Jeg kunne ikke sætte selve programmet op, så jeg har kopieret teksten. Har I brug for mere info, så skriv gerne til mig.

F.A.T.I.D lancerer “Lån en Rådgiver” Transkønnede og pårørende til transkønnede i Danmark oplever gang på gang at det kan være en stor udfordring at finde mening og den rette hjælp når kønsidentitetsforstyrrelsen indtræffer. For de pårørende trænger sig mange spørgsmål på og hvem kan man søge råd hos ? Hvordan skal jeg tackle hele situationen ? Hvad skal jeg kalde min far nu når hun er kvinde ? Den transkønnede kvinde eller mand har typisk ikke mod på at gå til egen læge med henblik på at søge udredning. Hvor skal de gode råde findes før jeg kaster mig ud i en udredning? Hvordan skal jeg få en hormonbehandling ? Hvordan får jeg fortalt min familie det ? “Lån en Rådgiver” er svaret. F.A.T.I.D – Foreningen Af Transkønnede I Danmark inviterer nu alle til at få svar på disse spørgsmål og mere til. “Vi har samlet bl.a kirurger, en psykolog, transkønnnede kvinder og mænd og både søskende til transkønnede og børn af traskønneder som vil rådgive ud fra egne erfaringer,” udtaler foreningens formand Lotte Dersgaard. “Vi er nød til at etablere dette samarbejde som nu også tæller Sexologisk klinik som også er tilstede. Lån en Rådgiver er en håndsrækning til alle der har denne problematik inde på livet og alle er velkomne”, tilføjer en meget spændt Lotte Dersgaard. F.A.T.I.D – Foreningen Af Transkønnede I Danmark afholder “Lån en Rådgiver” d.31/3 kl 14 til 17 og det kommer til at foregå på Åbyhøj Bibliotek Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj og Castellum Roskildevej 22, 2620 Albertslund. “Vi vil ikke tage penge for entré da det for os er vigtigt vi kan samles i denne vigtige sag, men man skal tilmelde sig på forhånd”, slutter formanden. Tilmeldingen kan ske på www.fatid.nemtilmeld.dk

Skriv gerne en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den Du er velkommen til at stile spørgsmål, eller dele din mening her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Binders